Futbol

Ibrahimovic considera "interessant" l'oferta del Barça en cas que s'acabi concretant

No ha amagat mai l'interès per canviar d'aires i ara més que mai Zlatan Ibrahimovic veu molt a prop la possibilitat de deixar enrere la seva etapa a Milà. El suec, concentrat als EUA amb l'Inter, ha dit en declaracions recollides per la "Gazzetta dello Sport" que, en cas de "concretar-se", l'oferta del Barça li semblaria "interessant". Sembla, doncs, que el davanter vol vestir de blaugrana tot i que el seu representant ja ha dit que encara no hi ha res definitiu entre ell i el Barça. Només falta que Samuel Eto'o arribi a un acord amb el club "neroazzurro" per acabar de tancar el traspàs i fer realitat un dels fitxatges més espectaculars de l'estiu.

Actualitzat
L'operació entre el Barça i l'Inter encara no és oficial però sembla que l'acord entre el club blaugrana i Ibrahimovic està més que tancat des de fa setmanes. Malgrat tot, les reserves predominen en una negociació complexa que té pendent de concretar les condicions del contracte de Samuel Eto'o amb el club italià.

Mentre això no succeeix, Ibrahimovic viu des dels EUA les evolucions del contactes i es limita a mostrar-se "tranquil", sense "cap estrès" per tota la situació que l'envolta. No obstant els rumors, el suec no ha pogut estar-se de reconèixer que en cas de concretar-se l'oferta del Barça veuria amb bons ulls la proposta blaugrana. 

"De moment -ha reconegut el davanter- estic bé aquí, sóc de l'Inter, jugo a l'Inter. Fins i tot l'amistós de demà, si no passa res". La setmana que ve com a molt tard Ibrahimovic podria signar el nou contracte que el vincularia amb el Barça.

No hi ha res confirmat
 

Malgrat totes les informacions aparegudes ha estat Mino Raiola, representant d'Ibrahimovic, qui ha corroborat que "encara no hi ha un acord oficial" entre el Barça i el jugador. El representant ha dit que no intervindrà en les negociacions fins que no hi hagi res tancat entre el club català i l'Inter. Serà aleshores, ha dit Raiola, quan ell s'asseurà a parlar amb el Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut