Madrid

Iberia amplia destinacions amb un acord amb American Airlines i British Airways

Les companyies Iberia, American Airlines i British Airways han fet un pas endavant en matèria de cooperació i han signat un acord per fer vols conjunts entre Amèrica del Nord i Europa. Amb aquesta estratègia pretenen reduir despeses i atreure nous clients, malgrat que continuaran operant com a companyies diferents. Les tres empreses ja han presentant la sol·licitud d'immunitat antimonopoli a les autoritats nord-americanes i també ho comunicaran a les europees.

Actualitzat

L'objectiu de l'entesa és oferir més destinacions i ampliar els horaris. Les companyies tenen previst cooperar en els vols comercials entre els Estats Units, Mèxic i el Canadà d'una banda, i la Unió Europea, Suïssa i Noruega de l'altra. En concret, oferiran 6.300 vols diaris a través de la xarxa conjunta, amb una oferta a 443 destins en 106 països.

Les tres empreses col·laboraran en aspectes com els vols en codi compartit, programes de fidelització de clients, planificació de rutes i programes de vol, publicitat i promoció, gestió d'ingressos, càrrega, vendes i sistemes d'informació.

A l'acord també s'hi inclouen les aerolínies Finnair i Royal Jordanian, també membres de l'aliança aèria One World.

Anar al contingut