El grup Duo Dinámico

"I will survive" i "Resistiré" es converteixen en himnes del confinament

Cançons de tota la vida com aquestes s'han situat aquests dies al capdamunt de la llista d'èxits

Actualitzat

El confinament ha fet que cançons que animen a superar situacions difícils s'hagin convertit en una mena d'himne de la crisi del coronavirus i s'hagin situat al capdamunt de les llistes de descàrregues digitals i de reproduccions en streaming.
 
És el cas d'aquest "I will survive", de Gloria Gaynor. És un tema original del 1978 que aquesta setmana s'ha situat al número 4 del rànquing d'èxits dance dels Estats Units.

 

 

Tot plegat després que s'hagi fet viral un vídeo de la cantant rentant-se les mans a casa, mentre cantava el seu gran hit.

 

I aquesta cançó de Gloria Gaynor en va inspirar una altra que aquest dies ha format part de la banda sonora del molts balcons: "Resistiré", del Duo Dinámico. Una cançó de l'any 1988, que s'ha situat entre les 50 cançons més escoltades aquesta setmana a l'estat espanyol. 

 


Molts artistes han aparegut aquests dies a les xarxes socials per versionar-la. És el cas del cantautor Ismael Serrano, que ha fet la seva propia versió de "Resistiré".

Adrià Salas, cantant de La Pegatina, ha compost un tema titulat "Yo me quedo en casa", que és la cançó oficial del festival de concerts en streaming que porta precisament aquest nom. A la cançó hi participen, entre d'altres, Álvaro Soler, Carlos Sadness o Sofia Ellar.

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaCoronavirus
Anar al contingut