Gloria Gaynor, la diva de la música disco (Reuters)
Gloria Gaynor, la diva de la música disco (Reuters)
Roses

"I will survive", de Gloria Gaynor, fa 40 anys

La diva de la música disco celebrarà els 40 anys del tema "I will survive" al festival Sons del Món Vi & Music de Roses

Actualitzat

La cançó "I will survive", de Gloria Gaynor, sonarà en directe, aquest estiu, al Festival Sons del Món Vi & Music de Roses. La cançó, que enguany celebra els 40 anys, es va transformar en tot un fenomen mundial, perquè per primera vegada es va escriure una lletra des del punt de vista d'una dona que feia veure al seu examant que ja era lliure i que podia tirar endavant sola.

Un hit que es va convertir en himne de l'alliberament femení, tot i que a la reina de la música disco dels anys 70 i 80 es va inspirar per superar una situació difícil, res a veure amb el desengany amorós.

*No, per mi no era una cançó d'amor. Quan vaig gravar aquesta cançó estava pensant en una cosa que m'acabava de passar. M'havien operat de la columna i pensava en la recuperació. A més, la meva mare va morir quan jo era molt jove i també pensava en això".

El tema va rebre un dels pocs Grammys que s'han donat a la música disco.

 

 

Amb una vintena de discos publicats i 50 anys de carrera a l'esquena, Gloria Gaynor actuarà a Roses el 4 d'agost. La diva de la música disco repassarà als seus 68 anys els grans èxits de la seva carrera, com les conegudes "Never can say goodbye" o "I am what I am", un altre símbol de la reivindicació i lluita pels drets dels homosexuals.

Les entrades es posen a la venda aquest dijous, a partir de les 10 del matí, al web del festival.

Anar al contingut