Logo dels "Hotels amb dò".
Logo dels "Hotels amb dò".
Barcelona

Hotels de luxe de Barcelona promouen la dotzena de denominacions d'origen catalans

"Hotels amb DO" permetrà tastar vins de la dotzena de denominacions d'origen que hi ha al país i, alhora, conèixer els espais més emblemàtics dels establiments de cinc estrelles.

RedaccióActualitzat
Una quinzena d'hotels de luxe de Barcelona participen en la campanya de promoció dels vins catalans, "Hotels amb DO". Aquesta activitat permetrà tastar vins de la dotzena de denominacions d'origen que hi ha al país i, alhora, conèixer els espais més emblemàtics dels establiments de cinc estrelles.

Organitzada pel Gremi d'Hotels de Barcelona i l'Institut Català de la Vinya i el Vi, la setmana permetrà fer mitja dotzena de tastos en una sessió guiada per enòlegs a terrasses, bars o cocteleries d'hotels com el Casa Fuster, el Claris, Le Meridien, l'Omm o el Mandarin Oriental.

Per un preu de 15 euros, els aficionats també rebran una invitació per assistir a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que començarà el dia 21 a l'Arc de Triomf de la capital catalana.

Les places estan limitades a una vintena de persones per a cadascuna de les dues sessions que es faran a cada hotel fins a finals de setmana. Unes entrades que es poden reservar a la web "Hotels amb DO".
Anar al contingut