La piscina de l'hotel Arts de Barcelona

Hotels de luxe de Barcelona deixen banyar-se a la piscina pagant entre 20 i 60 euros

Els establiments busquen opcions de negoci amb clients locals per fer front a la caiguda del turisme

Sílvia MateuActualitzat

Amb la baixada del turisme per la pandèmia, els hotels han perdut clients, i esmolen l'enginy per compensar la caiguda d'ingressos.

Fa temps que alguns miren d'atreure el públic local. Aquest hivern, per exemple, es llogaven habitacions per hores, per no tenir-les buides, i a l'estiu s'imposen les terrasses, amb ofertes com la música en directe o el cinema a la fresca.

A Barcelona, a més, uns quants hotels de luxe han decidit obrir també les piscines sense que calgui ser-ne client. Ara bé, evitar les aglomeracions de la platja no és barat.

L'hotel W, més conegut com hotel Vela, cobra 60 euros per persona per un passi diari a la piscina, que et permet tenir gandula i prendre un còctel.

També val 60 euros entrar a la piscina de l'hotel Arts, un preu que inclou el pàrquing i 20 euros per gastar al restaurant.

Una altra possibilitat és la piscina de l'Hotel & Spa Villa Olímpica Suites, al Poblenou, que val 20 euros per adult i 15 euros per nen. Només et permet passar el matí o la tarda i et donen gandula i tovallola.

L'hotel Hilton Diagonal Mar té diferents preus en la seva oferta de piscina i sol: a partir de 40 euros, amb pàrquing i 25 euros de consumició inclosos. Els dissabtes es paga un suplement de 20 euros i si vols una hamaca al costat de l'aigua val 10 euros més.

Són opcions que s'afegeixen a l'oferta de piscines de Barcelona, moltes dins de centres esportius, on es poden trobar preus entre 5 i 15 euros, com a referència.

ARXIVAT A:
Turisme
Anar al contingut