Lleida

Hospital de peluixos a Lleida perquè els nens perdin la por d'anar al metge

RedaccióActualitzat

Un hospital amb peluixos com a pacients i nens i nenes com a metges que hauran d'auscultar, vacunar o fer radiografies als seus ninots preferits.

Fins a 359 nens es posaran la bata aquesta setmana a Lleida per entrar a uns quiròfans peculiars, amb l'objectiu que els més petits perdin la por d'anar a un hospital o consulta.
 

 


L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut promou la iniciativa des de fa anys entre els alumnes de la ciutat, com explica una de les estudiants de Medicina de la Universitat de Lleida, Marina Cuesta.

"L'objectiu és que els nens perdin la por als hospitals. No només a l'hospital en si, sinó la pèrdua de por al personal, a les bates blanques, com nosaltres diem".

Notícia Relacionada: En cotxe al quiròfan, el camí acollidor que fan els infants al Taulí

 

 


Embenar cames trencades és una altra de les activitats. 

"El quiròfan els encanta perquè els vesteixes com a veritables metges, els encanten les bates... I també els soprenen molt les radiografies, perquè és una cosa impactant."

Quan surten, molts ho fan sense por, i alguns amb ganes de ser metges en un futur.

"Els nens alguna vegada et venen amb una mica de por, sobretot a l'hora de les vacunes, però després els ho expliques, els expliques que és molt important i al final els acaba agradant... Alguns acaben dient que volen ser metges, i és molt gratificant."

 

ARXIVAT A:
SalutMenors
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut