Horrorland, suspès per la Covid a una setmana de començar i amb tot venut
El parc de terror de Cercs havia venut totes les entrades per a la tercera temporada, que havia de començar el 23 d'octubre
Horrorland, suspès per la Covid a una setmana de començar i amb tot venut
Horrorland suspèn la tercera edició per les noves restriccions contra la Covid
La mascota d'Horrorland, Mortimer (ACN/Horrorland)
Cercs

Horrorland, suspès per la Covid a una setmana de començar i amb tot venut

El parc de terror de Cercs havia venut totes les entrades per a la tercera temporada, que havia de començar el 23 d'octubre

Redacció
TEMA:
Coronavirus

Horrorland, el parc de terror de Cercs, al Berguedà, s'ha vist obligat a suspendre la tercera temporada per les noves restriccions implantades pel govern.

La nova edició del parc de terror més gran del sud d'Europa començava el 23 d'octubre, d'aquí una setmana, i tenia previst celebrar Halloween fins a l'1 de novembre amb noves atraccions i espectacles.

Aquest any el certamen ja havia previst fer una campanya especial concentrada en sis dies. El parc havia venut totes les entrades, i ja ha iniciat el procés per tornar l'import a tots els visitants.

Els organitzadors ho tenien tot llest ja que les últimes setmanes havien estat adaptant les instal·lacions a la situació sanitària per oferir una experiència segura. L'aforament previst era del 50% i la distància entre grups obligatòria, d'un metre i mig.

Un dels fundadors d'Horrorland, David Moreno, en una de les atraccions del parc (ACN/Estefania Escolà)

En un comunicat, Horrorland ha dit que "les noves mesures del govern dictades durant les últimes hores han obligat a cancel·lar-ne l'obertura quan ja estava tot preparat i quedaven només 7 dies per arrencar la nova temporada".

Entre les restriccions hi ha el tancament dels parcs d'atraccions, les fires i els establiments lúdics infantils, com els xiquiparcs. Han hagut de tancar aquest divendres parcs d'atraccions com Port Aventura o el Tibidabo, que aturaran l'activitat durant dues setmanes.

Millor parc de terror d'Europa

El parc temàtic de terror de Cercs va guanyar aquest 2020 el premi al millor parc de terror d'Europa per segon any consecutiu. També va guanyar aquest any el premi a millor animació de carrer, als Premis Scare Awards.

El parc es va inaugurar la tardor del 2018 a la central tèrmica de Cercs i acumula 12 premis en només dues temporades.

L'edició del 2019 van passar pel parc més de 25.000 visitants, un 94% de l'ocupació total, una fluència de visitants d'arreu del món que beneficiava el sector hoteler i de restauració de la comarca, amb una mitjana d'un 85% d'ocupació en les dates de celebració de la temporada.

Pla general d'una visitant fotografiant-se amb la mascota de Horrorland. 10 d'octubre del 2018. (Horitzontal)
Una visitant fotografiant-se amb la mascota d'Horrorland durant l'edició del 2018 (ACN)


Condicionats per la pandèmia

Al juliol, els impulsors d'Horrorland ja van haver d'aturar un nou projecte per la Covid. Es tracta d'un autocinema centrat en pel·lícules de terror a Lloret de Mar, que s'havia de dir AutoHorror Experience.

La crisi sanitària va dificultar la interlocució amb les distribuïdores de diferents països durant els últims dos mesos per tal d'adaptar els drets de les pel·lícules i això, juntament amb la poca demanda i els elevats costos d'infraestructures, va portar a la decisió de frenar el projecte.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut