Un dels fundadors d'Horrorland, David Moreno, en una de les atraccions el 2019(ACN/Estefania Escolà
Un dels fundadors d'Horrorland, David Moreno, en una de les atraccions el 2019

Horrorland s'acomiada de Cercs lamentant falta de suport i busca nova ubicació

El projecte a l'antiga central tèrmica no ha pogut fer front a la crisi del coronavirus

Redacció/ACNActualitzat

El parc de terror Horrorland deixa Cercs. Després de tres anys, el projecte a l'antiga central tèrmica no ha pogut fer front a la crisi del coronavirus. Els responsables del projecte asseguren que no han rebut el suport institucional necessari per continuar.

Ara, l'empresa està escoltant ofertes per portar el projecte a altres llocs de Catalunya, però també "de tot l'Estat". Segons ha dit a l'ACN un portaveu de l'organització, a hores d'ara el parc ja ha rebut "moltes ofertes" i no falten "les ganes" de continuar amb el projecte.

Els responsables d'Horrorland acusen l'Agència del Desenvolupament del Berguedà, que gestiona el lloguer de les naus i instal·lacions, de no haver fet prou "cas" dels seus intents de posar de manifest "la debilitat del projecte" durant els darrers mesos.

Al llarg de dues temporades, per l'Horrorland de Cercs hi van passar 40.000 persones, es van crear 170 llocs de treball i va dinamitzar el Berguedà. L'any passat, una setmana abans de l'inici de la temporada i amb totes les entrades venudes, les restriccions del govern per fer front a la crisi del coronavirus van obligar a suspendre-la.

"En aquell moment, el parc ja havia fet una gran inversió per adaptar les instal·lacions a les noves normatives, asseguren, i afegeixen que això els va situar a "la corda fluixa". I les "negociacions" amb l'administració que els lloga les instal·lacions han estat "insuficients" per mirar de redreçar-ho, conclouen.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut