Barcelona

Homs pregunta a Rajoy si "està disposat a escoltar la voluntat del poble de Catalunya"

Poc després que el president espanyol hagi assegurat, en una entrevista, que esgotarà totes les vies de diàleg amb el president Mas, el portaveu del govern ha negat cap imposició del govern català i, per contra, ha acusat Rajoy de donar-ne "una de freda i una de calenta".

RedaccióActualitzat
El portaveu, Francesc Homs, ha demanat a Rajoy "que s'aclareixi". Poc després que el president espanyol hagi assegurat, en una entrevista, que esgotarà totes les vies de diàleg amb el president Mas, Homs ha negat "cap mena d'imposició" del govern català i, per contra, ha acusat Rajoy de donar-ne "una de freda i una de calenta". "Al final costa de seguir, això", ha dit, i ha afegit que des d'un punt de vista polític i institucional" el govern només li pregunta "si està disposat a escoltar la voluntat del poble de Catalunya".

En la roda de premsa posterior al Consell Executiu setmanal, Homs també ha respost a les declaracions del vicesecretari general d'Organització i Electoral del PP, Carlos Floriano, que va considerar Mas un "perill" per a Catalunya. Ha afirmat que li produeixen "tristesa" i les veu com una "escalada" de les crítiques contra el president que no porta enlloc.

A Brussel·les, a explicar-se

Respecte al viatge a Brussel·les que el president Mas fa aquest dimecres, el portaveu governamental ha afirmat que l'objectiu és explicar-se davant dels mitjans de comunicació i també davant d'un important fòrum d'opinió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut