Claire Danes i Damian Lewis, protagonistes de "Homeland", amb el guardó (Foto: Reuters)
Claire Danes i Damian Lewis, protagonistes de "Homeland", amb el guardó (Foto: Reuters)
Los Angeles

"Homeland" guanya l'Emmy a millor sèrie dramàtica i desbanca "Mad Men", que bat rècord negatiu

"Homeland" ha aconseguit l'estatueta en la categoria de millor sèrie dramàtica, i això ha impedit que "Mad Men" fes història per haver-se endut per cinquè any consecutiu el guardó en aquesta categoria. Per la seva banda, "Modern Family" ha obtingut el premi a millor sèrie de comèdia per tercer any consecutiu.

RedaccióActualitzat
Les sèries "Homeland" i "Modern Family" han obtingut els principals guardons en la 64a edició dels premis Emmy, els Oscars de la televisió nord-americana. En una gala celebrada a Los Angeles, "Homeland" ha aconseguit l'estatueta en la categoria de millor sèrie dramàtica. Emesa al canal Showtime, es tracta d'un "thriller" psicològic al voltant d'un veterà nord-americà de guerra presumptament reclutat per Al-Qaeda. 

"Homeland" també ha aconseguit el premi a la millor interpretació femenina, per a Claire Danes, i masculina, per al britànic Damian Lewis. En total, s'ha emportat sis guardons, entre els quals el de millor guió.

"Mad Men": la pitjor derrota de la història dels Emmy


La victòria de "Homeland" ha impedit que "Mad Men" s'emportés per cinquè any consecutiu el guardó en la categoria de millor sèrie dramàtica, un cinquè premi que hauria igualat el rècord d'Emmys aconseguits per sèries històriques com "Fraiser".

Però "Mad Men", que partia amb disset nominacions i no se n'ha endut cap, sí que ha fet història: ha encaixat la pitjor derrota des que es concedeixen els Emmy. El rècord negatiu el tenien fins ara "The Larry Sanders Show" (1997) i "Northern Exposure" (1993), amb 16 nominacions i cap guardó.

Per la seva banda, "Modern Family" ha obtingut el premi a la millor sèrie de comèdia per tercer any consecutiu. "Juego de tronos" s'ha endut sis premis, tots en categories tècniques, com ara millors efectes visuals i millor vestuari.


Anar al contingut