Los Angeles

Hollywood prepara una pel·lícula basada en la vida de Julian Assange, el fundador de Wikileaks

La vida del fundador de Wikileaks, Julian Assange, arribarà al cine de la mà d'un "thriller" dramàtic i de suspens. Una productora de Hollywood ha comprat els drets de la biografia d'Assange, "L'home més perillós del món" ("The most dangerous man in the world") i ja en prepara la versió cinematogràfica. Els productors estan convençuts que la pel·lícula serà "molt provocadora" i que atraurà l'interès de tot tipus de públic.

Actualitzat
"L'home més perillós del món", escrita pel periodista australià Andrew Fowler i que sortirà a la venda aquest any, explica la vida d'Assange des de la seva infantesa fins a l'actualitat, resseguint alguns dels moments més polèmics de la seva vida personal i professional.

Wikileaks es va fundar l'any 2006 amb l'objectiu de publicar informacions sobre diferents "règims opressors" com la Xina, l'antiga Unió Soviètica i alguns països de l'Àfrica subsahariana i de l'Orient Mitjà, però no es va fer realment famosa fins l'any passat, quan va començar a filtrar milers de documents confidencials del govern dels Estats Units. Des de llavors, Assange ha estat durament criticat i perseguit, i la seva popularitat s'ha estès arreu del món.

Al llarg de la seva trajectòria, Assange ha estat protagonista de diferents escàndols, entre ells, una acusació per violació a Estocolm, país que va ordenar el seu ingrés a presó i que va recórrer a la Interpol per aconseguir-ne l'extradició des de Londres.
Anar al contingut