Hoffman: "Espero trobar la manera que el Mobile continuï a Barcelona, és casa nostra"

El màxim responsable del MWC explica en una entrevista a TV3 que vol començar a finals d'aquest any a parlar del nou contracte, que expira el 2023
Francesc Serra Actualitzat
TEMA:
Mobile World Congress

El màxim responsable del Mobile World Congress, John Hoffman, vol començar les converses sobre la renovació del contracte -que expira el 2023- a finals d'aquest any, o com a molt tard, a principis del 2021.

En una entrevista a TV3, Hoffman ha explicat els seus plans de futur, que passen per afrontar també les conseqüències -sobretot, econòmiques- de la cancel·lació d'aquest any.

John Hoffman només ha posat una condició per fer l'entrevista. No volia ni platós, ni despatxos tancats ni terrasses d'hotel amb vistes. Preferia parlar a peu de carrer, al centre de la ciutat si podia ser. Diu que en aquest entorn s'hi troba còmode.

"Això és casa meva, la meva segona casa. El Mobile no viu aïllat, som part del teixit d'aquesta comunitat"

 

John Hoffman, durant l'entrevista amb TV3

 

I la intenció és continuar sent-ho. Té dates confirmades per al congrés de l'any que ve, a principis de març, i manté la idea de començar a parlar ben aviat de com renovar el contracte, que expira l'any 2023.

"Havíem pensat en tenir algunes converses a finals d'aquest any o principis del que ve. Cal molt de temps per a aquestes coses. Parlo en nom meu, tot i que el nostre comitè directiu està compromès en l'edició del 2021 i més endavant. Hem passat 15 anys junts i tenim fins al 2023; personalment espero que trobarem la manera de continuar a Barcelona en el futur, com a casa nostra"

 

 

Un futur que passa també per veure com s'eixuga el cost econòmic de cancel·lar aquest any. Hoffman no entra a parlar de possibles reclamacions, però dona a entendre que, per continuar fent negoci, la millor fórmula per a proveïdors i empreses perjudicades és seure i parlar.

"El que els dic és que treballarem junts. I trobarem la manera de tirar endavant. Tant de bo et podria dir com, però no ho sé.
La nostra relació amb la comunitat, amb les administracions i la fira, té un impacte en la comunitat. Parlem de centenars de milions d'euros. Espero que trobem un camí cap endavant. Tot això és sobre el futur"

 

El màxim responsable del Mobile World Congress, John Hoffman, durant l'entrevista amb TV3

 

Després de dies de 18 o 20 hores de feina, gairebé sempre penjat al telèfon parlant amb empreses i governs i, una setmana després de cancel·lar, diu que no se'n penedeix. No podien arriscar-se a un contagi de coronavirus.

"Estic desfet. Va ser impossible mantenir el congrés. El nostre punt fort va convertir-se en la nostra debilitat. Més de 100.000 professionals de tot el món, de 200 països. Els reunim tots aquí, quatre dies. No podíem arriscar-nos, ni per la més mínima possibilitat"

 

 

 

ARXIVAT A:
Mobile World Congress Tecnologia
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut