Futbol

Hleb torna al Barcelona després de ser descartat pel Wolfsburg

El Wolfsburg ha anunciat la fi de la seva relació contractual amb el bielorús Aliaksandr Hleb, que tornarà al seu club d'origen, el Barcelona, a començaments d'any. Segons ha anunciat el club alemany a través del seu web, l'acord entre els dos clubs era fins a finals de temporada, que és quan conclou la relació contractual del migcampista amb el Barça, encara que era revisable a 31 de desembre. Tot i això, els continus problemes musculars del bielorús n'han estat el principal motiu.

Actualitzat
La decisió ha correspost al tècnic Felix Magath. "Quan (Hleb) ha estat al cent per cent de la seva condició física, ens ha ajudat per la seva qualitat futbolística", ha assegurat. Hleb ha explicat que farà una feina exhaustiva de recuperació durant les vacances hivernals, després de sotmetre's a una revisió mèdica a Munic.

El bielorús té contracte amb el Barcelona fins al juny del 2012. De 30 anys, Hleb va signar pel quadre blaugrana a l'estiu del 2008 procedent de l'Arsenal, encara que mai ha tingut continuïtat en el conjunt barcelonista.

Lesionat en un partit davant del Racing de Santander, amb prou feines va tenir més oportunitats aquesta temporada. En la campanya 2009-2010 va ser cedit a l'Stuttgart i en la següent al Birmingham City. A principi de temporada va signar amb el Wolfsburg.
Anar al contingut