Hisenda precinta una botiga de vestits de nuvi i els dona 12 hores anar-los a buscar
Hisenda embarga els vestits de Nuvis Casajuana
Barberà del Vallès

Hisenda precinta una botiga de vestits de casament i dona 12 hores per recollir-los

Alguns afectats han entrat a la botiga decebuts i entre plors per endur-se els seus vestits, encara a mitges, a pocs dies del seu casament

Actualitzat

L'Agència Tributària ha precintat la botiga Nuvis Casajuana, ha embargat tot el gènere i ha trucat els nuvis per avisar-los que tenen fins a les nou del vespre per recuperar el vestit i acabar de pagar, al comptat, tot el que quedés pendent de pagament.

Plors i decepcions entre els familiars i nuvis que, a les portes del seu casament, han hagut d'anar a la botiga de Barberà del Vallès a buscar els vestits avui tant sí com no, custodiats pels Mossos d'Esquadra. Les persones afectades es queixen "que no els van dir res" de la situació de l'empresa i que, en molts casos, els vestits no estan acabats. "Em caso la setmana vinent i no té els baixos arreglats", explica una núvia. 

Una parella de nuvis es queixa també del risc d'haver de pagar al comptat la part que faltava, tenint en compte que aquesta mena de detalls s'escullen mesos abans del casament:

 

"L'Agència Tributària és dins [la botiga] i és qui ens dona els vestits, sense arreglar. Compres una cosa i no saps si d'aquí a tres mesos, quan et fas la prova per si has engreixat, t'entrarà."

 

Els nuvis només tenen un sol dia per anar a buscar els seus vestits, custodiats pels Mossos d'Esquadra

 

La botiga era un negoci familiar que feia més de 60 anys que vestia parelles de nuvis. Tenia clients de tot Catalunya i era famosa entre les núvies perquè tenien moltes talles grans i uns preus molt econòmics. A la seva web, Nuvis Casajuana avisa tothom que entregaran els vestits fins a les nou del vespre d'aquest dimecres i dona el telèfon d'un sastre.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut