Imatge del nou model Pre de Palm (Foto: Reuters)
Imatge del nou model Pre de Palm (Foto: Reuters)
Nova York

Hewlett Packard tanca la compra de Palm per 1.200 milions de dòlars

Hewlett Packard, empresa dedicada a productes informàtics, ha tancat la compra de Palm per 1.200 milions d'euros. Amb aquesta adquisició, HP vol entrar en el suculent negoci dels telèfons intel·ligents. Ara és el torn dels organismes reguladors, que han de donar el vistiplau a l'operació.

Actualitzat
En un comunicat, el vicepresident executiu de Hewlett Packard, Todd Bradley, ha explicat que "l'innovador sistema de Palm, el WebOS, permetrà expandir l'estratègia de mobilitat d'HP i crear una experiència única que abraçarà diversos dispositius mòbils".

El sistema WebOS és una de les apostes de Palm, és el que utilitza el seu telèfon Pre, presentat el mes de juny passat, i també el model Pixi, que va sortir a la venda al novembre. Cap dels dos han tingut l'acollida que l'empresa esperava.

L'adquisició de Palm permetrà a HP participar d'una manera més agressiva al negoci dels "smartphones". "HP vol ser líder d'aquest mercat", va remarcar Todd Bradley.

Les autoritats reguladores dels Estats Units, principalment, però també d'altres països, han de donar ara el vistiplau a l'operació. També han d'analitzar-la els accionistes de Palm. Si totes les respostes són afirmatives, l'adquisició podria ser una realitat durant el tercer trimestre de l'any.
Anar al contingut