Els cinc nens protagonistes d'"Herois", de Pau Freixas, un cant a la infantesa
Pau Freixas reivindica la infantesa en un nou projecte personal.
Barcelona

"Herois", de Pau Freixas, arriba als cinemes en una setmana carregada d'acció americana

Pau Freixas estrena els seus "Heoris" als cinemes després de la bona acollida al Festival de Cinema de Sitges i al de Màlaga. El llargmetratge, que recupera els anys de la infantesa a través de cinc nens protagonistes, competirà a les sales amb l'habitual dosi de cinema nord-americà i també amb l'"opera prima" de Mikel Rueda, "Estrellas que alcanzar". Una crítica a l'extrema dreta religiosa dels Estats Units de la mà de Robert De Niro a "Stone" i la pel·lícula francesa "Los seductores" completen les principals estrenes de la cartellera.

Actualitzat
Arriba als cinemes "Herois", el nou film del català Pau Freixas. Es tracta d'un projecte personal que, amb els anys 80 com a teló de fons, reivindica la nostàlgia de la infantesa.

Freixas recupera els anys de la infantesa a través dels cinc nens protagonistes, que passen el seu darrer estiu junts abans que un fet tràgic els faci créixer. Al cap dels anys, un dels nens, convertit ja en un jove publicista encarnat per Alex Brendemühl, topa amb una jove, interpretada per Eva Santolaria. El protagonista haurà d'escollir entre continuar amb la seva vida buida, però plena d'èxit i la felicitat que ha renascut amb aquesta trobada.

"Herois" es trobarà a la cartellera amb el primer llargmetratge del jove director bilbaí Mikel Rueda, que estrena "Estrellas que alcanzar", la història de Victòria, la viuda d'un republicà presa al centre penitenciari de Santurrarán, a la costa cantàbrica. La protagonista farà el que calgui per recuperar el seu fill.

Des de França, arriba "Los seductores", una comèdia romàntica firmada per Pascal Chaumeil. És la història d'Alex Pippi, un seductor professional que és capaç de convertir qualsevol marit, promès o xicot en un ex. Però el protagonista no accepta trencar cap parella en què la dona sigui feliç. Per això, la missió de seduir Juliette, una jove hereva enamorada del seu futur marit, és una missió impossible i plena de sorpreses.

I pel que fa al cinema nord-americà, aterra als cinemes "Stone", protagonitzada per Robert De Niro, Edward Norton i Milla Jovovich. Uns dies abans de jubilar-se, l'oficial de llibertat condicional Jach Mabry ha de revisar el cas de Gerald Stone, un home pres per encobrir la mort dels seus avis. El film, del director John Curran, és una profunda crítica a l'extrema dreta religiosa dels Estats Units.

De Hollywood també arriba "Ga'Hoole, la leyenda de los guardianes", una pel·lícula d'animació en 3-D basada en les obres de Kathryn Lasky. Zack Snyder retrata la història d'un mussol que somia convertir-se en membre dels guardians de Ga'Hoole, un exèrcit de guerrers alats llegendari.

"Paranormal Activity 2", "Déjame entrar" i "Diario de Greg" completen una cartellera amb estrenes orientades a tots els gustos i públics.
Anar al contingut