El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando (Foto:ACN)
El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando (Foto ACN)
Madrid

Hernando: "L'adversari no és Montoro, són els independentistes, com ho va ser ETA"

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, diu que amb el PP "no hi haurà ni immunitat, ni impunitat ni indults" per als independentistes

Actualitzat
TEMA:
Independència

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha assegurat aquest diumenge que l'enemic no és ni el PP ni el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro: "L'adversari són els independentistes, com l'enemic va ser ETA."

En un acte de les noves generacions del PP a Madrid, Hernando ha destacat que Montoro "va ser el primer que va denunciar els independentistes per malversació" de fons públics.

A més, ha advertit que "per als independentistes i els colpistes no hi haurà ni immunitat, ni impunitat ni indults".

Retrets a Ciutadans

El portaveu popular ha criticat Ciutadans per quedar-se de "braços plegats" i permetre que Roger Torrent fos elegit president del Parlament català tot i que tenia vots suficients per evitar-ho.

Rafael Hernando també ha retret a la formació taronja que permetés que el PP es quedés sense grup parlamentari al Parlament. A més, els ha acusat de buscar qualsevol excusa per "atacar el PP per quedar-se amb el seu electorat".

Pel portaveu popular, a Espanya "hi ha dos tipus de marxisme, el de Podem i el taronja", que, segons ell, és el de "jo tinc uns principis però si no els agraden, en tinc uns altres encara que siguin contraris".

Sobre ETA

Sobre ETA, Hernando ha assegurat que mentre governi Rajoy "no hi haurà cap concessió a ETA". A més, ha lamentat el "maniqueisme de la banda intentant dividir entre víctimes que han merescut ser-ho i les que no", cosa que segons el portaveu popular és "repugnant".

ARXIVAT A:
Independència
Anar al contingut