Barcelona

Hereu promet 12.000 pisos protegits i duplicar les places d'escoles bressol

La federació de Barcelona ha presentat el seu programa electoral, que té com a principals reclams la construcció de 12.000 pisos protegits, duplicar les places d'escoles bressol i ampliar l'horari del servei de metro mitja hora entre setmana. Les propostes es desgranen en un centenar de folis, agrupats amb el títol "Mirar lluny, treballar a prop". El candidat del PSC i alcalde actual, Jordi Hereu, ha dit que vol per a Barcelona prosperitat, benestar, cohesió social i convivència a l'espai públic. Hereu s'ha mostrat convençut que els socialistes rebran la confiança dels electors per continuar governant la ciutat de Barcelona.

Actualitzat

Hereu ha assegurat que el millor aval del programa electoral dels socialistes és que "hem complert de sobres el que vam prometre ara fa quatre anys i durant aquest mandat".

Durant el consell de la federació del PSC de Barcelona, en què el programa s'ha aprovat per unanimitat, Hereu ha defensat el paquet de mesures electorals i ha advertit que "els ciutadans estan més atents a aquest programa" perquè "aquest serà el programa de govern per a la ciutat".

Anar al contingut