Barcelona / Manresa

Hereu fa una crida a concentrar tot el vot progressista el 22-M

A Ciutat Vella, on ha comptat amb el suport de l'actiu Carme Contreras, el candidat del PSC ha fet una crida a concentrar el vot progressista el dia 22: "Res d'anar escampant les energies: és el moment de concentrar les energies de progrés". Poc abans, a l'Agència Catalana de Notícies, Hereu s'ha mostrat partidari de fer oposició si no aconsegueix revalidar l'alcaldia. El candidat del PSC només plegaria si és derrotat amb un resultat molt contundent: "Si perdem però amb un resultat digne el meu compromís és servir la ciutat de Barcelona des de l'oposició".

Actualitzat
Al migdia, en un dinar amb el món de la cultura, ha irromput en campanya l'escriptora Rosa Regàs, recuperada d'una intervenció recent. Regàs ha afirmat que, si cal, Barcelona "aguantarà sent una petita illa" enmig d'una Catalunya dominada per CiU. A l'acte, hi havia també la candidata Anna Maria Moix.

A Manresa, l'alcaldable del PSC, Josep Camprubí, ha visitat tots els diaris de Manresa i ha afirmat que, si revalida el càrrec, no acceptarà cap retallada: ni en sanitat, ni en educació ni en serveis socials. Camprubí ha demanat als electors que es mobilitzin per tal d'impedir una victòria de CiU, fent referència a la possibilitat d'un pacte amb el PP. "El millor aliat que té CiU en aquestes eleccions és el PP i CiU sap que, només pactant amb el PP pot governar les nostres ciutats. Fins ara, cap alcaldable de CiU no ha desmentit que pactarà amb el PP. Per tant, ja sabeu que ens hi juguem molt".

En matèria econòmica, el candidat socialista ha assegurat que Manresa està capacitada per començar a crear ocupació.
Anar al contingut