Barcelona

Hereu considera una magnífica notícia que el govern espanyol hagi aprovat el pla de Rodalies

El pla de Rodalies que ha aprovat el govern espanyol s'ha fet esperar i fins que no ha arribat, el deficient estat de les infraestructures ferroviàries de Catalunya ha donat molts maldecaps als usuaris, als màxims responsables del Ministeri de Foment, de Renfe i de l'Adif, i també als alcaldes de les localitats afectades. El de Barcelona, Jordi Hereu, ha parlat de la magnífica notícia que resol una assignatura pendent, però ha volgut recordar que encara en queda una altra i d'important, la de l'estació de la Sagrera.

Actualitzat
L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que ha coincidit en un acte amb alcaldes metropolitans de l'àrea del Besòs, ha qualificat de gran notícia per als ciutadans de Barcelona i de l'àrea metropolitana que el govern espanyol hagi presentat, per fi, el pla per modernitzar i ampliar la capacitat de Rodalies.

"És una gran notícia, una magnífica notícia (...). El govern de l'Estat fa un gran pas que nosaltres hem reclamat insistentment", ha assegurat Hereu. L'alcalde també ha demanat als ciutadans de Barcelona que siguin comprensius amb el procés de transformació i de projectes que es viurà en els pròxims anys.

Tot i això, Hereu ha volgut recordar que el finançament de l'estació de la Sagrera és la gran assignatura pendent. En aquest sentit ha advertit que no admetrà que el projecte es quedi en un calaix. Ara bé, també diu que no s'impacienta.
Anar al contingut