Héctor Alterio torna als escenaris barcelonins amb l'obra de Sábato "El túnel"

Héctor Alterio, un dels actors argentins més veterans i estimats del cine, ha tornat a Barcelona. L'any passat va venir amb "Yo, Claudio". I ara puja a l'escenari del teatre Romea amb la novel·la "El túnel", d'Ernesto Sábato. Una veritable demostració d'interpretació i energia als 76 anys. En aquesta obra, Héctor Alterio construeix un personatge menys torturat i molt més lluminós que en l'obra original, però, en tot cas, un personatge de gran envergadura teatral. Aquest muntatge ja té un any de gira pactada i al Romea s'hi estarà fins al 4 de juny.<br>
Héctor Alterio torna als escenaris barcelonins amb l'obra de Sábato "El túnel"
Barcelona

Héctor Alterio torna als escenaris barcelonins amb l'obra de Sábato "El túnel"

Héctor Alterio, un dels actors argentins més veterans i estimats del cine, ha tornat a Barcelona. L'any passat va venir amb "Yo, Claudio". I ara puja a l'escenari del teatre Romea amb la novel·la "El túnel", d'Ernesto Sábato. Una veritable demostració d'interpretació i energia als 76 anys. En aquesta obra, Héctor Alterio construeix un personatge menys torturat i molt més lluminós que en l'obra original, però, en tot cas, un personatge de gran envergadura teatral. Aquest muntatge ja té un any de gira pactada i al Romea s'hi estarà fins al 4 de juny.
Actualitzat
La cara d'Héctor Alterio ha captivat el públic, des de fa dècades, a través del cinema. I del centenar de pel·lícules que ha rodat, alguns dels seus papers han quedat en el record com els més entranyables del cinema argentí. No és estrany, per tant, que quan hi ha oportunitat de veure'l a distància curta l'interès es dispari. L'any passat va venir a Barcelona per interpretar "Yo, Claudio", i ara hi torna amb "El túnel", la novel·la més llegida d'Ernesto Sábato, també argentí, considerat dels millors literats llatinoamericans. L'obra exigeix a Héctor Alterio una hora i mitja d'interpretació intensa i sense pausa. Un esforç que amb 76 anys és considerable i que el motiva més que res. En aquesta obra, Héctor Alterio construeix un personatge menys torturat i molt més lluminós que en l'obra original, però, en tot cas, un personatge de gran envergadura teatral. De fet, aquest muntatge ja té un any de gira pactada, i al Romea s'hi estarà fins al 4 de juny.