L'actriu Aida Oset interpreta la professora protagonista de "Moebius" (CCMA)

HBO Max compra la sèrie de TV3 "Moebius", que es podrà veure en català

El thriller arriba a la plataforma en versió original i també es podrà veure doblada al castellà

Actualitzat

La plataforma audiovisual HBO Max ha comprat la sèrie de TV3 "Moebius", que a partir d'ara es podrà veure a la plataforma en català o doblada al castellà. Coproduïda per TV3 i Veranda TV, és una sèrie que gira al voltant d'una professora que investiga l'accident d'un dels seus alumnes.

Emesa per TV3 amb èxit d'audiència, està creada per Eduard Cortés i Piti Español i la protagonista és l'actriu Aida Oset.

"Moebius" s'afegeix al catàleg de sèries de TV3 que ja estan a les plataformes digitals, com "Merlí" o "Les de l'hoquei"

Un fotograma de la sèrie "Moebius"

Un thriller sense policies

"Moebius" es va estrenar a TV3 el 17 de maig d'aquest any i és un thriller domèstic en què tothom coneix tothom, però ningú confia en ningú. En un entorn cada cop més fosc i enrarit, tard o d'hora, tots esdevenen assetjats o assetjadors. Un thriller d'investigació policial sense policies. Una sèrie que conté els girs, les sospites i els elements característics del gènere, però en un ambient aparentment tranquil, reposat, lluminós.

Qui condueix la recerca és la Mamen (Aida Oset), la nova professora de matemàtiques, una dona tossuda que no pararà fins a reconstruir totalment la seqüència dels fets i de les causes del misteriós accident d'un dels seus estudiants i descobreix molts dels secrets que s'amaguen sota la falsa aparença de poble plàcid i familiar.

Al costat d'Aida Oset, hi ha un repartiment de cares conegudes com Andrew Tarbet, Bea Segura, Lluís Marco, Roger Casamajor, Lluís Villanueva, Victòria Pagès, Montse Morillo i Joan Amargós, entre altres, i també una fornada de nous actrors i actrus catalans.

La sèrie compta amb una temporada de deu capítols.

 

ARXIVAT A:
SèriesTv3Català
Anar al contingut