Al nou autobús d'Hazte Oír hi apareix Hitler maquillat
Al nou autobús d'Hazte Oír hi apareix Hitler maquillat

Hazte Oír qüestiona la violència masclista amb un autobús on hi surt Hitler

L'organització ultraconservadora llança una campanya amb motiu de la vaga del 8M per protestar contra les lleis de violència masclista

L'associació HazteOir.org ha llançat una nova campanya "contra el feminisme radical" amb motiu de la vaga feminista convocada per al 8 de març. L'organització ultracatòlica demana al PP, Ciutadans i Vox la derogació de les lleis de gènere, en concret la llei de violència de gènere del 2004 i de les normatives LGTBI autonòmiques.

En el seu nou autobús, que es podrà veure per les principals ciutats espanyoles durant els pròxims dies, llueix una imatge d'Adolf Hitler on el dictador apareix amb la cara maquillada i amb el símbol feminista a la gorra. A sota seu es pot llegir #StopFeminazis.

La nova campanya d'Hazte Oír té dos missatges principals, que apareixen impresos sobre l'autobús.

"No és violència de gènere, és violència domèstica"

"Les lleis de gènere discriminen l'home"

La iniciativa s'ha presentat aquest dijous a l'aparcament de l'estadi Santiago Bernabéu, a Madrid. Acabarà amb la vaga feminista del 8M amb una recollida de firmes de ciutadans que s'hauran anat recollint fins aleshores. Aquestes signatures s'entregaran a les seus del PP, Ciutadans i Vox a la capital espanyola.

Aquest dijous i divendres, l'autobús es podrà veure pels carrers de Madrid. Després passarà per ciutats importants d'Espanya, com Barcelona, València, Sevilla, Cadis i Pamplona.


Losada: "Homes i dones tenen els mateixos drets"

El portaveu de la campanya, Luis Losada, ha justificat el llançament d'aquesta campanya:

"La llei de violència de gènere ha suposat una violació de la igualtat i la violació del principi de presumpció d'innocència i, desgraciadament, no ha solucionat el problema que pretenia solucionar, que era el nombre de dones mortes a mans de les seves parelles."


Losada també ha indicat que la violència no només és cap a les dones:

"Hi ha un problema de violència, però no hi ha violència amb axiomes ideològics com planteja la llei, que diu que violen les dones pel fet de ser dones, i això és fals. Existeix violència cap a la dona, cap als homes, cap als nens, cap als avis..."


Per últim, el portaveu s'ha mostrat defensor de la igualtat entre homes i dones:

"Són drames que s'han d'afrontar de manera conjunta i sense clixés ideològics. La llei diu que hi ha una relació de poder de l'home cap a la dona, cosa que per a mi és absolutament falsa. No observo que les dones siguin ciutadanes de segona classe, ho són en plena capacitat i igualtat, exactament igual que els homes i amb els mateixos drets."

ARXIVAT A:
FeminismeViolència masclista
Anar al contingut