El nou president de l'Iran, Hassan Rouhani, al seu despatx oficial. (Foto: EFE)
Rouhani vol millorar les condicions econòmiques dels iranians, combatre la corrupció i obrir el país a la comunitat internacional. (Foto: EFE)
Teheran

Hassan Rouhani és investit nou president de l'Iran

Ha rebut la investidura del Parlament i ha repetit el seu discurs entre moderat i reformista, en les dues línies que ha defensat fins que va ser elegit fa dos mesos.

RedaccióActualitzat
Hassan Rouhani ha estat investit nou president de l'Iran després d'haver guanyat les eleccions a mitjans de juny. De fet, era president des que aquest dissabte va retre homenatge al líder espiritual del país, l'aiatol·là Ali Khamenei.

Ara ha rebut la investidura del Parlament i ha repetit el seu discurs entre moderat i reformista, en les dues línies que ha defensat fins que va ser elegit fa dos mesos. Vol millorar les condicions econòmiques dels iranians, combatre la corrupció i obrir el país a la comunitat internacional.

Entre les personalitats convidades a la cerimònia de jurament hi ha l'excap de la diplomàcia europea Javier Solana, que durant molts anys va portar les negociacions sobre la cursa nuclear de l'Iran.
Anar al contingut