Has passat per la C-31 o la C-32? Explica'ns-ho

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat en funcionament, a les set del matí, el <b>límit de velocitat variable</b> als accessos a Barcelona per l'autovia de Castelldefels, la C-31, i l'autopista del Garraf, la C-32. Avui és el primer dia de la mesura i només els conductors habituals d'aquestes vies poden explicar, amb coneixement de causa, si han notat cap diferència. Si ets un d'aquests conductors de la C-31 o la C-32, explica'ns com hi has circulat avui.
Has passat per la C-31 o la C-32? Explica'ns-ho
Barcelona

Has passat per la C-31 o la C-32? Explica'ns-ho

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat en funcionament, a les set del matí, el límit de velocitat variable als accessos a Barcelona per l'autovia de Castelldefels, la C-31, i l'autopista del Garraf, la C-32. Avui és el primer dia de la mesura i només els conductors habituals d'aquestes vies poden explicar, amb coneixement de causa, si han notat cap diferència. Si ets un d'aquests conductors de la C-31 o la C-32, explica'ns com hi has circulat avui.
Actualitzat
En el cas de la C-31, el tram entre Castelldefels i la plaça Cerdà de Barcelona, la mesura s'aplica en 19,4 quilòmetres. A la C-32, entre Castelldefels i el Nus del Llobregat, durant 14,3 quilòmetres. I a la mateixa C-32, entre Castelldefels i els túnels del Garraf, durant uns 5,5 quilòmetres, la velocitat màxima permesa serà de 100 quilòmetres per hora i no de 80, com fins ara.

Si has passat per la C-31 o la C-32 aquest dijous, explica'ns la teva experiència a través d'un comentari que trobaràs a sota d'aquestes línies.

Ets un conductor habitual d'aquestes vies?
Creus que has contaminat menys?
Has arribat en menys temps?
Has consumit menys benzina?

NOTÍCIES RELACIONADES