Barça

Guardiola vol apostar pels joves del planter tot i els rumors de possibles fitxatges com el d'Özil

Amb Iniesta i 7 jugadors més del primer equip disponibles, Guardiola haurà de recórrer, tant sí com no, al filial. I no només per a la Supercopa d'Espanya. De fet, la idea del tècnic blaugrana per aquesta temporada és apostar pels joves de la casa abans de portar jugadors de fora per completar l'equip. Un dels noms que ha sonat amb més força és el de l'alemany Mesut Özil. Els rumors sobre la seva incorporació s'han intensificat des que Cesc Fàbregas va fer públic que es quedaria a l'Arsenal la temporada vinent, però, de moment, els plans de Guardiola no han canviat i continua decidit a confiar en els futbolistes de les categories inferiors.

Actualitzat
Encara queden més de dues setmanes per a l'inici de la Lliga i el tècnic podria repensar-s'hi. Ara bé, en el cas d'Özil, cal tenir en compte que el seu equip, el Werder Bremen, jugarà la prèvia de la Champions just d'aquí a una setmana.

Rumors sobre Mesut Özil

Mesut Özil. Mitjapunta de 21 anys que va ser una de les revelacions del Mundial amb Alemanya. Un jugador amb bona tècnica, que sap trobar bones passades entre línies i, fins i tot, té encert de cara a porteria. No té el mateix perfil de Cesc, és més irregular en el seu joc, però és de les propostes més atractives del mercat. A més, ell sempre ha manifestat la seva simpatia pels colors barcelonistes.

El Barça ja fa dies que va parlar amb ell i va arribar a un acord verbal, però no han parlat amb el seu club, el Werder Bremen, sobre cap preu de traspàs. Una informació que aquest migdia ha confirmat el conjunt alemany. Però Guardiola, segons fonts del Barça, ha dit que, de moment, no el vol.

Mascherano, una altra opció

Diferent pot ser la seva opinió si la directiva aconseguís lligar el migcampista defensiu del Liverpool Javier Mascherano. El jugador argentí s'allunya de l'Inter i tornar a estar disponible. El seu perfil agrada a Guardiola i cal veure si la directiva de Rosell decideix apostar per ell. La seva posició és un dels forats que té la plantilla, un cop va marxar Touré. De fet, ara mateix i de cara a la Supercopa, el tècnic català apostarà per un jove del planter, Jonathan dos Santos. L'ha estat provant als amistosos asiàtics per cobrir l'absència de Busquets.

De moment, Guardiola continua confiant cegament en el planter. De fet, aquest dimarts a la tarda ha convocat 10 jugadors del filial per preparar el partit a Sevilla.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut