Pep Guardiola entrenarà a Alemanya. (Foto: Reuters)
Futbol Internacional

Guardiola estudia alemany quatre hores al dia abans d'anar al Bayern

L'ex tècnic del Barça, Pep Guardiola, es prepara per a la seva estrena al Bayern de Munic a consciència. El de Santpedor estudia quatre hores diàries d'alemany, segons explica el germà del tècnic, Pere, en declaracions al rotatiu alemany "Der Spiegel". El proper 24 de juny Guardiola serà presentat com a nou entrenador del Bayern on ha firmat un contracte fins el 2016.

Actualitzat
L'extècnic del Barça, Pep Guardiola, es prepara per a l'estrena al Bayern de Munic a consciència. El de Santpedor estudia quatre hores diàries d'alemany, segons explica el germà del tècnic, Pere, en declaracions al rotatiu alemany "Der Spiegel". El 24 de juny Guardiola serà presentat com a entrenador del Bayern, on ha firmat contracte fins al 2016.
  
"Cada dia quatre hores, com un boig", afirma a aquest mitjà el germà i mànager de Guardiola. Fa mig any que es dedica a l'aprenentatge intensiu de l'idioma.Guardiola en rep classes particulars a Nova York, on es va desplaçar amb la familia en aquest any sabàtic, amb una professora d'alemany que té prohibit parlar amb la premsa.

Pere Guardiola descriu l'aprenentatge del seu germà com "obsessiu", fins al punt que el parell de dies de vacances que es va prendre, durant la Setmana Santa, es va fer acompanyar d'un professor per seguir practicant. Pere Guardiola es mostra convençut que el Pep compareixerà a la conferència de premsa de presentació, el 24 de juny, parlant en alemany, ja que no deixa aquest idioma ni quan està amb la família.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut