Futbol

Guardiola: "És un gran mèrit que en quatre anys estiguem a la tercera final de Copa"

Pep Guardiola es va mostrar molt satisfet amb la classificació per a la final de la Copa del Rei. "És d'un gran mèrit que en quatre anys estiguem a la tercera final de Copa", va reconèixer el de Santpedor. També va destacar l'opció que tenen ara de guanyar el quart títol de la temporada i va assegurar que intentaran no despenjar-se de la Lliga per lluitar fins al final. Per arribar a la final, l'entrenador blaugrana va recordar que ha estat una Copa dura d'afrontar després d'eliminar l'Osasuna, el Reial Madrid i el València.

Actualitzat
Guardiola també té clar que "la final de Copa contra l'Athletic serà un espectacle meravellós". El tècnic també va tenir unes paraules per al públic: "Em torno a posar de genolls davant les 69.000 persones que han vingut, feia molt fred. S'han comportat bé i ens han donat un cop de mà", va sentenciar.

Emery: "Que tingui sort el Barça"

Després del partit, Unai Emery va desitjar sort al Barça per a la final de la Copa i va reconèixer que en aquestes semifinals s'han enfrontat a un "grandíssim rival". "Has de fer un partit gairebé perfecte davant del Barça, tot i que en els dos que hem jugat de semifinals hem fet bons partits". El tècnic del València també va admetre que el Barça havia tingut més ocasions.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut