Barça

Guardiola: "Encara no he pres la decisió de renovar amb el club. He de trobar la raó que em motivi a seguir"

La renovació de Pep Guardiola ha tornat a centrar la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el València aquest diumenge al Camp Nou. El tècnic de Santpedor ha assegurat que encara no ha pres una decisió definitiva sobre el seu futur a la banqueta blaugrana i ha insistit que es tracta d'una qüestió personal. "Encara no he pres la decisió de renovar amb el club, he de trobar la raó que em motivi a seguir", ha afirmat. Guardiola també ha reconegut que el club no li ha posat una data límit per renovar però ha deixat clar que el nivell d'exigència en una institució com el Barça és molt alt i provoca molt de desgast.

Actualitzat
Amb el Reial Madrid a 10 punts i el títol de Lliga cada vegada més complicat, la renovació de Pep Guardiola ha deixat en un segon pla la roda de premsa prèvia al partit contra el València d'aquest diumenge al Camp Nou. El tècnic blaugrana no ha defugit la qüestió però ha assegurat que encara no ha pres una decisió definitiva i que necessita més temps tot i que lub no li ha posat una data límit.

"És una qüestió personal que no té res a veure amb la institució. El club té tot el dret a posar-me una data límit per renovar, tot i que de moment no ho ha fet. I els ho agraeixo. Quan n'estigui convençut, ho diré. Però la decisió no és un problema de ningú més, sinó únicament personal", ha afirmat.

"Per mi renovaria cinc o sis anys i seria molt més estable. Però és una qüestió personal que no té res a veure amb la institució. Ja he dit que en cap lloc estaria millor que aquí. Però ho he de sentir jo, no puc treballar en un club tan exigent si no estic convençut de tenir força per continuar i fer tot allò que he de fer. Porto 4 anys aquí, i sempre que he renovat ha estat perquè tenia la sensació que podia. Ara necessito més temps", ha afegit.

En qualsevol cas, Guardiola ha assegurat que en l'hipotètic cas que no renovés, no s'ha plantejat quin seria el seu futur, tot i reconèixer que ja fa temps que està treballant en la planificació de cara a la temporada que ve. "No sé si em quedaré a casa o aniré a fora. No hi he pensat, en això", ha admès.

En l'àmbit merament esportiu, Guardiola ha afirmat que el seu equip seguirà competint a un bon nivell els tres mesos que queden de temporada i ha alertat del perill del València, un rival perillós com ho va demostrar en l'eliminatòria de semifinals de la Copa del Rei. El tècnic també ha volgut treure ferro a la no inclusió de Gerard Piqué en la llista de convocats contra el Bayer Leverkusen i ha assegurat que Xavi s'ha entrenat bé però que fins diumenge al matí no prendran una decisió definitiva.

Finalment, Guardiola ha destacat els 200 partits en Lliga que l'argentí Leo Messi complirà amb la samarreta blaugrana, cosa que el converteix, als 24 anys, en el més jove de la història que ho aconsegueix. "Amb l'edat que té demostra la magnitud del que està aconseguint. És el jugador més competitiu que he conegut mai", ha conclòs.

El València, sense Banega

Entre Lliga i Copa, serà la quarta vegada que s'enfrontin el Barça i el València aquesta temporada. Fins ara, dos empats i una victòria blaugrana, que donava la classificació per la final de Copa. Aquest cop, per a tots dos, el duel arriba després dels compromisos europeus. Ara bé, el València, que va jugar dijous, no ha tingut gaire temps per preparar la cita. De fet, Unai Emery ha planificat un entrenament a la Ciutat Esportiva del Barça, en què no hi serà el lesionat Ever Banega.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut