Dyanago amb la baderola de la Via Catalana cap a la independència.
Dyanago amb la baderola de la Via Catalana cap a la independència.
Barcelona

Guardiola, Dyango i Jaume Cabré criden a la participació a la Via Catalana en un vídeo de l'ANC

Els tres apareixen en l'últim vídeo de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per fer una crida a participar en la Via Catalana cap a la Independència: "L'Onze de Setembre, fem via!'".

RedaccióActualitzat


Pep Guardiola, Dyango i Jaume Cabré fan via. Els tres apareixen en l'últim vídeo de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per fer una crida a participar en la Via Catalana cap a la Independència: "L'Onze de Setembre, fem via!'".

L'entrenador de futbol, el cantant i l'escriptor han volgut fer una crida a una participació "massiva" en la cadena humana de la Diada.

L'escriptor Jaume Cabré afirma en el vídeo que la Via Catalana és un "gest de tipus democràtic que té un valor plàstic impressionant", i destaca el caràcter "cívic i pacífic" del procés independentista català.

En el vídeo, el cantant Dyango reclama "que aquest Onze de Setembre sigui especial. Que la gent el recordi tota la vida, que vegin a tot el món que tenim una constància tremenda per fer el que volem fer".

Guardiola surt poc en el vídeo i, com ja va fer l'any passat en la manifestació de l'Onze de Setembre, hi ha participat des de l'estranger. Ho ha fet des de Munic, on entre el club de la ciutat, Guardiola sempre ha deixat clar el seu suport a la iniciativa i va participar en la cadena humana a Munic.
Anar al contingut