Barça

Guardiola convoca tres defenses del filial per jugar a Mallorca i cobrir les baixes d'Alves, Adriano i Abidal

Quan falta un dia per al partit contra el Mallorca, el Barça s'ha entrenat amb els 15 jugadors disponibles del primer equip i quatre del filial, tres d'ells defenses per suplir les baixes de Dani Alves, sancionat, i Adriano, lesionat. Els defenses del Barça B Martín Montoya, Marc Bartra i Marc Muniesa, així com el davanter Cristian Tello, s'han entrenat amb el primer equip a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, i tots quatre han entrat en la convocatòria de 19 futbolistes per viatjar a Mallorca. A la sessió preparatòria també s'han exercitat Éric Abidal, Ibrahim Afellay i Dani Alves, aquest últim baixa per sanció per la seva expulsió contra el Granada. Tampoc serà a l'Iberostar Estadi de Palma Adriano Correia, amb una elongació del múscul semimembranós de la cama dreta que el tindrà deu dies de baixa.

Actualitzat
Lesionat Adriano, a més del sancionat Alves i també sense Abidal, que està a l'espera de ser sotmès a un trasplantament de fetge, el Barça es queda sense laterals per aquesta jornada en què ha d'intentar seguir retallant distàncies amb el líder.

Per això, Pep Guardiola ha comptat en les últimes sessions amb el lateral dret Martín Montoya i els centrals Marc Batra i Muniesa, encara que aquest últim pot actuar en les dues posicions de la defensa i donarà més alternatives al preparador blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut