"Gris", del català Conrad Roset, millor vídeojoc d'impacte als Game Awards 2019

"Gris", del català Conrad Roset, millor videojoc d'impacte als Game Awards 2019

Els considerats els Oscars de la indústria distingeixen "Sekiro: Shadows die twice" com a millor videojoc de l'any

RedaccióActualitzat

El videojoc "Gris", produït per l'il·lustrador terrassenc Conrad Roset, ha estat distingit amb el premi al millor joc d'impacte dels Game Awards 2019, en una cerimònia de lliurament que ha tingut lloc aquesta matinada a Los Angeles. Es tracta d'un projecte de Nomada Studio, amb seu a Barcelona, que ha arrasat els últims mesos i que al febrer ja es va endur un premi Annie a la categoria de millor animació.

Gris està protagonitzat per una jove sense veu que ha passat per una experiència traumàtica i que evoluciona amb l'usuari per avançar des d'un món en blanc i negre fins a un de colors. La banda sonora és del grup barceloní Berlinist.


           

En rebre el guardó, considerat l'Oscar de la indústria, els desenvolupadors del projecte de Nomada Studio, Roger Mendoza i Adrián Cuevas, han agraït als usuaris les "històries commovedores" que han compartit amb ells i han demanat al públic que no deixin de fer-ho.

 

"Gris" està disponible per a Nintendo Switch i a la plataforma Steam.

 

Els millors videojocs de l'any

En una gala on hi han actuat Greenday i Chvrches i que ha servit de presentació del videojoc de la saga "Fast & Furious", els actors Vin Diesel i Michelle Rodríguez han entregat el premi al millor videojoc de l'any, considerats com l'Oscar de la indústria a "Sekiro: Shadows die twice", que també ha estat guardonat com a millor videojoc d'aventura.

Aquests premis reconeixen l'excel·lència creativa i tècnica en la indústria del videojoc.

 

En la categoria d'"e-sports" ha guanyat "League of legends" i el campionat mundial d'aquest videojoc s'ha endut el guardó a millor esdeveniment "e-sports". L'equip espanyol G2 Esports ha guanyat en la categoria de millor equip "e-sports".

 

"Devil may cry 5", de Capcom, ha estat consderat el millor joc d'acció. "Bungie destiny 2" ha estat premiat per la millor gestió de la comunitat.  "Luigi's mansion 3", de Next Level Games i Nintendo, com a millor joc familiar.

 

"Super Smash Bros. Ultimate", de Sora, Bandai Namco i Nintendo ha guanyat el premi a millor joc de lluita.

El popular "Fortnite" s'ha endut el premi a millor videjoc en curs. 

 

La gala també ha estat l'escenari de la presentació mundial de la nova consola de Microsoft, Xbox Series X, que estarà disponible a finals del 2020. I del videojoc "Senua's Saga - Hellblade II". 

 

Per Nadal del 2020 també estarà disponible la nova PlayStation 5, la consola de Sony. 

 

 

 

ARXIVAT A:
Videojocs
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut