Vídeo: cinc detinguts per apallissar un home per robar-li el rellotge al Raval

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones per haver agredit un home amb la intenció de robar-li el rellotge al barri del Raval de Barcelona.

Segons fonts policials, els fets han passat aquest diumenge cap a quarts de sis de la tarda, a plena llum del dia. L'home i una dona passejaven per la Rambla del Raval quan cinc persones els han agredit per robar-los. L'agressió l'han captat en un vídeo, on es pot veure com llencen l'home a terra i li donen cops de puny.

L'home s'ha resistit i ha intentat escapar-se de l'acció dels joves. Ell mateix i alguns dels joves han caigut a terra. Els agressors han acabat fugint.

Agents dels Mossos que hi havia a la zona han vist els fets i, amb l'ajuda d'altres patrulles del cos, han pogut trobar els agressors i detenir-los com a presumptes autors d'un robatori amb violència en grau de temptativa.


13 detinguts en un sol dia

Aquesta mateixa setmana, els Mossos d'Esquadra van detenir fins a 13 lladre en 24 hores a Barcelona per robatoris violents al carrer i en comerços. Va ser el 4 de juny, en diferents franges horàries i zones de la capital catalana. Entre els 13 detinguts acumulen una seixantena d'antecedents per robatoris violents o amb força.

Amb l'inici de la desescalada, els Mossos han activat a Barcelona dispositius per minimitzar l'acció de la delinqüència que des de l'inici del confinament s'havia reduït notablement.

Segons la policia catalana, l'activitat delictiva ha començat a créixer en les darreres setmanes, tot i mantenir-se amb xifres per sota respecte el mateix període de l'any anterior.

ARXIVAT A:
Seguretat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut