Investiguen un taxista de Barcelona que fa caure dues persones d'una moto

L'Institut Metropolità del Taxi ha retirat la credencial al conductor, mentre s'estudien les denúncies presentades

Actualitzat

Un vídeo que ha corregut per les xarxes ha portat conseqüències per a un taxista de Barcelona que envesteix una moto i fa caure el conductor i la persona que l'acompanya, en el que sembla una maniobra intencionada.

La Fiscalia ha decidit investigar el taxista. L'Institut Metropolità del Taxi, l'IMET li ha el permís de conducció per impedir-li portar el vehicle i l'han citat per la setmana vinent per revisar el cas.

El conductor de la moto és un home de 35 anys i porta darrere una dona de 68. Tots dos n'han sortit il·lesos, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona.

Els fets van passar dimecres al vespre a la Travessera de Dalt.


El taxista fuig

La plataforma Motoristes BCN, que defensa al col·lectiu a la ciutat, ha difós el vídeo a través de les xarxes socials.

En les imatges es veu que el taxista continua circulant sense aturar-se, tot i que l'omissió de socors és un delicte inclòs en el Codi Penal. Al vídeo també apareix una altra moto que passa just pel costat i veu clarament l'accident, però aparentment no para.

El taxi porta encès el llum vermell, que indica que porta passatge.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, s'estan investigant possibles delictes:


Retirada de credencial

En el procés judicial, l'Institut Metropolità del Taxi es personarà al Jutjat com a part interessada davant la denúncia presentada per la persona afectada, defensant els drets dels ciutadans i del col·lectiu professional de taxistes.

Com a mesura cautelar, han suspès la credencial del conductor, que no és el propietari del vehicle.

 

També el sindicat de taxistes Élite Taxi ha condemnat l'actitud del conductor i ha anunciat la presentació d'una denúncia:

 

Aquesta setmana va morir una motorista de 22 anys per un accident amb un camió al carrer Aragó, al districte de Sant Martí de Barcelona. Aquest any han mort nou persones en accidents de trànsit a la ciutat i cinc portaven moto.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut