Un os negre menjant-se el picnic d'una família, aquest dilluns a l'estat de Nuevo León, a Mèxic

Graven un os negre a Mèxic menjant-se el pícnic d'una família, que queda paralitzada

Els membres de la família es van quedar quiets al voltant de la taula mentre l'animal va menjar tot el que va voler i se'n va anar

RedaccióActualitzat

Una família que aquest dilluns havia anat a fer un pícnic al parc natural de Chipinque, al nord de Mèxic, es va quedar de pedra quan un os negre va pujar a la taula per menjar-se'l.

Un dels membres de la família va tenir la sang freda de gravar-ho, mentre la resta es van quedar quiets i una dona va tapar-li la cara a un nen perquè no s'espantés.

En el vídeo es veu com l'os negre es va menjant les enchiladas i els tacos que tenien sobre la taula i quan ja en té prou se'n va ben tranquil·lament:


L'incident va passar al Parc Ecològic de Quipinque, situat a prop de la ciutat de Monterrey, al nord de l'estat de Nuevo León, una zona que és hàbitat natural l'os negre americà.

Aquesta espècie, de nom científic "ursus americanus", és la més comuna a tot Amèrica del Nord, i a Mèxic està catalogada com a espècie en perill d'extinció.

Els responsables del parc recomanen que, quan un visitant es trobi molt a prop d'un os, que l'espanti aixecant les mans i parlant-li en veu alta, i que en cap cas no li faci fotos o el gravi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POSTAmx (@postamx)

 
ARXIVAT A:
Mèxic
Anar al contingut