El moment en què Darnell tomba una càmera, captat per una altra càmera

Graven un candidat del PP a Sant Joan Despí tirant a terra una càmera al camp de l'Espanyol

Un altre candidat del PP, a la llista de Cerdanyola del Vallès, està entre els identificats per saltar al camp a la celebració de la Lliga del Barça

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge les càmeres de televisió desplegades a l'RCDE Stadium per retransmetre el partit entre l'Espanyol i el Barça, en què els blaugranes es van proclamar campions de Lliga, també van captar el salt a la gespa de desenes d'aficionats pericos quan els jugadors dirigits per Xavi Hernández feien una rotllana de celebració al mig del camp.

Entre aquests ultres espanyolistes que van obligar els jugadors del Barça a córrer per refugiar-se al vestidor n'hi ha dos que són candidats del PP a les eleccions municipals del 28M. Un és el número 9 per Sant Joan Despí i l'altra és el número 11 per Cerdanyola del Vallès. Tots dos han renunciat a la candidatura, tal com els va demanar el partit.


A la llista de Sant Joan Despí

Un dels dos identificats és el que, quan tornava a la grada, va tirar a terra una càmera de televisió utilitzada per fer la retransmissió. En les imatges, compartides a les xarxes, es veu clarament com passa pel costat de l'aparell, l'agafa i el tomba expressament. Després, continua caminant tranquil·lament per la grada.

Aquesta persona ha estat identificada com a Yago Darnell, número 9 a la llista del Partit Popular per Sant Joan Despí. Al seu compte de Linkedin, a més, explica que és entrenador del cadet A preferent del Club Junior de Sant Cugat del Vallès.


Fonts del Partit Popular han confirmat al diari Ara que aquesta persona és Darnell, i han explicat a TV3 que ja ha renunciat a la candidatura, tal com li havien demanat que fes en saber els fets de l'RCDE Stadium. Remarquen, a més, que no és militant del partit, sinó que forma part de la llista com a independent.

A la llista de Cerdanyola del Vallès

L'altre identificat és Carlos Ferrer-Calbetó, també segons ha avançat el diari Ara. Va saltar al camp i es va encarar amb els Mossos d'Esquadra. És el número 11 a la candidatura per Cerdanyola del Vallès, on el PP va treure només un regidor fa quatre anys. El PP li ha demanat que renunciï a la candidatura i ja ho ha fet. Tant Ferrer-Calbetó com Darnell s'han compromès a no recollir l'acta de regidor si surten elegits.

 

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut