Grans directors, superherois, seqüeles i retorns sonats, les estrenes al cine del 2019

Tarantino, Scorsese, J. J. Abrahams, Eastwood, Shyamalan, "Toy Story 4", "Frozen 2" o "Els venjadors 4"

Ismael MartínActualitzat

Cartellera cinematogràfica d'aquest 2019 carregada de grans títols. El nou any ens portarà els últims treballs de Quentin Tarantino, Martin Scorsese o J. J. Abrahams. I també la nova pel·lícula de Clint Eastwood.

"Once upon a time in Hollywood", de Tarantino, amb Leonardo Di Caprio o Brad Pitt, recrearà el Hollywood en crisi del 1969.

 

Martin Scorsese, amb Robert de Niro o Al Pacino a "The irishman", plasmarà 25 assassinats relacionats amb la màfia.

I J.J. Abrahams al desembre presentarà el novè episodi de la saga de "Star Wars", tancant, com a director, la trilogia començada el 2015.

 

Dues grans caracteritzacions

Molt abans arribaran les candidates als Globus d'Or i Oscars. Com "El Vicio del Poder", amb l'actor Christian Bale, irreconeixible encarnant l'influent exvicepresident dels Estats Units Dick Cheney.

 


Transfiguració física també impactant la de Nicole Kidman a "Destroyer" com a inspectora de policia que fa una baixada a l'infern.

 

 

 

 

Dos biopics cridaners i un Eastwood com a traficant

A "La Favorita" Yorgos Lanthimos posa el seu particular univers al servei de la cort britànica de la reina Anna. I a "Green Book" Peter Farelly gira de la comèdia desenfrenada al drama amb un viatge pel sud dels Estats Units als anys 60.

El racisme marca també "El Blues de Beale Street", el nou film de l'oscaritzat director de "Moonlight" Barry Jenkins.

 

 

A "Mula" l'incombustible Clint Eastwood es converteix, sense saber-ho, en traficant de droga. I dos biopics cridaners, Willem Dafoe convertit en Van Gogh i el musical "Rocketman" amb Sir Elton John com a protagonista.

 

Un nou any de seqüeles, preqüeles, "remakes"

Un any més, el 2019 no arriba amb la imaginació per bandera. Tornen a manar les seqüeles, preqüeles, "remakes" o simplement retorns. Com el de Dumbo, 78 anys després i amb Tim Burton.

 


Guy Ritchie reviurà a "Aladdin" i la seva llàntia meravellosa. I acció real també per reimaginar un altre clàssic, el "Rei Lleó", que passa de l'animació al cinema d'acció real.

 

 

 

"Toy Story 4" i "Frozen 2" suposen els retorns animats més esperats i Hollywood tampoc afluixa amb la rendible i desbordant allau de superherois.

En Woody, en Buzz Lightyear, la Jessie, en Rex i tota la colla tindran companyia, una nova joguina amb nom Forky.

"Capitana Marvel", "Hellboy", "X-Men", "Spider-Man" o el desenllaç còsmic d'"Els venjadors 4".I reviurem un inoblidable duet còmic, Laurel i Hardy, "El prim i el gras".

ARXIVAT A:
Cinema
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut