janquim

Granollers enceta una quinzena digital que es tanca amb la quarta edició de la Catosfera

Granollers acull una altra vegada les jornades del CDigital, que representen un esforç per aportar coneixement sobre l'ús d'internet i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les empreses i als ciutadans. La cita es tanca amb la quarta edició de la Catosfera.

Actualitzat
Cardedeu, Manresa i Granollers formen part amb Barcelona de "Tercer lloc", una xarxa social especialitzada que vol donar servei a les persones que treballen sense un lloc fix i que depenen de la capacitat de connexió a internet des de punts diversos de les ciutats.

Amb aquest projecte, impulsat per l'Ajuntament barceloní i Microsoft, es pretén disposar d'una xarxa actualitzada dels punts de connexió al país, quan s'hagi estès per la resta de poblacions, i crear una comunitat que s'ajudi i vulgui intercanviar coneixement.

Catosfera


La ciutat de Granollers s'ha convertit, gràcies a l'activitat constant del seu Centre Tecnològic i Universitari, en un lloc de referència de la geografia catalana, on, a més, i durant els pròxims dies, es fan cursos i seminaris per a les empreses locals i per als ciutadans sota el paraigües de la cita anual CDigital.

La programació d'aquesta campanya intensa es tanca amb l'edició, per quarta vegada consecutiva, de l'anomenada Catosfera, l'encontre més important de bloguistes i persones actives a la xarxa catalana.

Observant el Twitter


Aquest any, la Catosfera se centrarà a observar el paper en aquesta comunitat del Twitter, el servei de missatges amb un màxim de 140 caràcters que s'ha estès d'una manera extraordinària. Tant la primera taula de debat com la conferència inaugural, a càrrec de Genís Roca, s'ocupen d'aquesta anàlisi.

Aquest dilluns se n'ha presentat el programa i els seus espais de difusió mitjançant internet, com ara la pàgina al Facebook i el compte al Twitter.
Anar al contingut