Entrada de l'escola Pau Casals, a Gràcia, on s'amuntega gent des de les cinc del matí i es va posant impermeables pe protegir-se de la plu…
Entrada de l'escola Pau Casals, a Gràcia, on s'amuntega gent des de les cinc del matí i es va posant impermeables pe protegir-se de la pluja, l'1 d'octubre de 2017. Pla Mig llarg. (horitzontal)

Gran concentració de gent i crits de 'Votarem!' davant el CEIP Pau Casals al districte de Gràcia

Actualitzat

ACN Barcelona.-Una gran concentració de gent s'ha aplegat de bon matí davant el CEIP Pau Casals al districte de Gràcia de Barcelona. Amb crits de 'Votarem', centenars de persones s'han congregat al carrer de la Providència, que s'ha tallat a la circulació entre Alegre de Dalt i Secretari Coloma, tot i una pluja persistent que ha fet desplegar paraigües i impermeables. L'ambient és festiu, pacífic i d'espera. Els Mossos d'Esquadra han fet acte de presència per última vegada a les 07.15 hores, han aixecat acta i han marxat. Poc abans de les vuit del matí, el centenar de persones que han passat la nit a dins del CEIP amb sacs de dormir i tendes de campanya han sortit al carrer enmig dels aplaudiments de la multitud. Just després, s'ha ensenyat des de l'interior una de les urnes de votació que es faran servir per votar al referèndum de l'1 d'octubre. S'ha demanat als primers integrants de la cua de votació que siguin membres de les meses electorals de l'1-O.

Anar al contingut