"GRÀCIES, QUIXOT", la tarda de dissabte

Enmig d'un parc eòlic ple de molins de vent apareix don Quixot, empunyant la llança. El cavaller més famós de la novel·la de Cervantes sembla haver-se escapat dels fulls del llibre per anar a parar a una serrralada del Tarragonès, davant d'uns gegants blancs immensos i amenaçadors. Així comença la pel·lícula de "Gràcies, Quixot", un film a cavall entre el drama i les aventures cavalleresques que vam poder trobar la tarda de dissabte a les 17.15 per TV3.

És una coproducció de Televisió de Catalunya, SAT Eins, Roxy Films i Steinweg Emotion Pictures amb la participació de Sevenone FFF Bavaria i l'ICEC



Sinopsi:
"Gràcies, Quixot" parla de la relació trencada entre Moritz i el seu pare Michael, després de la mort accidental de la seva mare. Vicky, una catalana amb molt de temperament per un costat i un gran cor per l'altre, ajuda a Michael a entendre millor el seu fill i a recuperar el seu amor.


Fitxa tècnica i artística:

Director: Sybille Tafel
Guió: Christian Zübert i Tom Roca
Producció executiva: Julia Steinweg i Tom Roca
Producció delegada TVC: Elisa Plaza
Intèrprets: Johann Hilmer (Moritz), Bibiana Balbé (Vicky), Christoph Maria Herbst (Don Quixot), Peter Lohmeyer (Michael), Hans Richter (Kern) i Juan Navarro (Alvaro)
Director de fotografia: Klaus Merkel
Música: Gerd Baumann
Anar al contingut