Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio (ACN)
Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio (ACN)
Barcelona

Gordillo creu que és hora de renovar Mònica Terribas a "El matí de Catalunya Ràdio"

El director de Catalunya Ràdio creu que l'aportació extraordinària del govern de més de 20 milions d'euros hauria de permetre renovar també les apostes del migdia i de la tarda de la graella

RedaccióActualitzat

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, creu que és un bon moment perquè la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals renovi la confiança en Mònica Terribas al capdavant d"El matí de Catalunya Ràdio". Segons ha dit en una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies, els bons resultats d'audiència l'avalen.

"És el moment que des de la corporació procedim a renovar, per una temporada, Mònica Terribas per fer la propera temporada d''El matí de Catalunya Ràdio' tenint en compte que l'avala el millor EGM de tota la història d''El matí de Catalunya Ràdio', amb 575.000 oients."

També es mostra partidari de mantenir, la pròxima temporada, propostes com "Estat de Gràcia", "Popap", "Catalunya Migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, "APM?" o "Tot costa", que "s'estan consolidant" i tenen "bona resposta" de l'audiència.

"La ràdio és lenta, fa dos anys vam fer una sèrie d'apostes que estan tenint el seu reconeixement a l'EGM."

A més del suport dels oients, Gordillo creu que l'aportació extraordinària del govern de més de 20 milions d'euros, per compensar el canvi de criteri de l'IVA, ofereix una bona oportunitat a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Segons Gordillo, el canvi de criteri de l'IVA impulsat per l'exministre Montoro va suposar un daltabaix que ha amenaçat la continuïtat de les graelles de Catalunya Ràdio i TV3.

És per això que el director de Catalunya Ràdio defensa que ara cal apostar pels programes que funcionen. El govern va aprovar que es destinés aquesta aportació extraordinària de 20,4 milions d'euros als mitjans públics per fer front als problemes econòmics derivats dels canvis a l'IVA aprovats pel govern espanyol al novembre.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut