San Francisco

Google vol seduir els usuaris d'iPhone amb l'"smartphone" Pixel

L'empresa californiana aposta pel sector dels aparells amb noves ulleres de realitat virtual

RedaccióActualitzat

Google planta cara a Apple i es proposa seduir els usuaris d'iPhone amb Pixel, el primer telèfon concebut 100% per la companyia. L'empresa californiana l'ha presentat a San Francisco en un acte en què s'ha pogut constatar una aposta clara pels aparells.

 

Pixel

Després de la saga Nexus, Google presumeix del seu primer telèfon "concebut del tot" per ells, "des del disseny industrials fins a l'aproximació al consumidor", ha afirmat el responsable de l'àrea de telèfons del grup, Rick Osterloh.

El Pixel està connectat a Google Assistant, un assistent virtual intel·ligent; disposa de "la millor càmera de fotos d'un "smartphone"; ofereix emmagatzematge il·limitat en línia i una càrrega ultràpida, que permet aconseguir 7 hores de bateria en 15 minuts.

El preu base són 649 dòlars als EUA, on es llança aquesta setmana. També es pot reservar a Austràlia, el Canadà, el Regne Unit i Alemanya.

Daydream View

El telèfon Pixel és compatible amb la nova plataforma de realitat virtual Daydream. Les noves ulleres de realitat virtual Daydream View incorporen tèxtil al disseny i són més lleugeres que aparells similars.

 

Google Home

Una altra de les novetats que el gegant tecnològic ha presentat és Google Home, un aparell connectat a Google Assistant, que rep ordres de veu i vol ser el centre d'internet a casa. En aquest cas, el rival és la gama Echo d'Amazon.

A banda d'aquest aparell, Google ha presentat un router wifi i una versió millorada de Chromecast, el dispositiu per veure al televisor continguts d'internet en "streaming".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut