Un rètol de Google a la seu d'Irvine, a Califòrnia
Un rètol de Google a la seu d'Irvine, a Califòrnia (Reuters / Mike Blake)

Google i Intel tampoc vindran al Congrés de Mòbils de Barcelona, previst per a l'estiu

Ja havien ajornat la participació l'any que ve altres grans empreses com Facebook, Sony, Nokia o British Telecom

RedaccióActualitzat

El gegant planetari d'internet Google i el fabricant de semiconductors i xips Intel s'han afegit al degoteig de baixes del Congrés de Mòbils, el Mobile World Congress, que està previst que se celebri a Barcelona del 28 de juny a l'1 de juliol.

En el cas de Google ho ha confirmat un portaveu de l'empresa aquest dimecres a última hora a l'agència EFE:

"Seguint les nostres actuals restriccions i protocols per la Covid-19, Google ha pres la decisió de no exhibir al Congrés Mundial de Mòbils d'aquest any."

Aquest portaveu ha assegurat que continuaran "col·laborant estretament" amb els organitzadors del congrés, i que donaran suport als seus socis amb "oportunitats virtuals". També que tenen la intenció de tornar a Barcelona per l'edició del 2022.

Amb aquesta decisió Google segueix els passos d'altres grans empreses que ja han anunciat que no vindran. Primer ho va fer Ericsson  i el van seguir altres grans companyies com British Telecom, Facebook, Sony, Oracle o Nokia.

L'edifici de Google a Zuric

L'edifici de Google a Zuric (Reuters / Arnd Wiegmann) (Reuters / Arnd Wiegmann)

Pel que fa a Intel no assistirà presencialment al congrés i només hi participarà de forma digital. La companyia considera que la pandèmia del coronavirus segueix sent un risc sanitari. 

ARXIVAT A:
Mobile World CongressGoogle
Anar al contingut