La urbanització  Grand Isles de Wellington vista a Google Earth
La urbanització Grand Isles de Wellington vista a Google Earth
Florida, Estats Units

Google Earth resol el misteri d'una desaparició de fa més de 22 anys

Una imatge de Google Earth permet trobar el cos d'un home desaparegut fa 22 anys a l'estat de Florida

RedaccióActualitzat

Parin atenció a aquesta imatge. Què hi veuen?

 

És un fragment d'una imatge captada via satèl·lit i que es mostra a Google Earth:

 

 

Doncs amb aquesta captura de satèl·lit del Google Earth, un veí de Wellington (Florida) ha aconseguit resoldre el misteri d'una desaparició de fa 22 anys.

William Moldt va desaparèixer el 7 de novembre del 1997. La seva família va denunciar que no sabien res d'ell després de fer una trucada a la seva parella. La policia el va buscar durant mesos, però no en van trobar cap rastre. I el temps va fer caure el cas en l'oblit.

De forma inesperada, la desaparició de William Moldt s'ha resolt ara. I ha estat gràcies a Google Earth.

Ara fa uns dies, un inspector del registre de la propietat de Wellington feia recerques a Google Earth de les edificacions de la localitat quan, de sobte, un misteriós objecte que es veia submergit en un estany li va cridar l'atenció. Va aproximar-s'hi tant com va poder i va veure el que semblava un cotxe de color groc dins l'aigua. De seguida va avisar la policia.

Submarinistes de la policia van confirmar la presència d'un cotxe al fons de l'estany. Per l'estat del vehicle van deduir que feia més d'una dècada que estava sota l'aigua. A dins hi van trobar un cos, que han identificat com l'home desaparegut el 1997.

The Charley Project, una organització que publica els perfils de més de 13.000 persones desaparegudes als Estats Units, ha explicat ara el cas i com s'ha resolt gràcies a l'eina Google Earth.

Tot i que el cotxe i el cos de William Moldt feia 22 anys que estaven submergits a pocs metres de nombroses cases, ningú ho va veure. En el moment que el cotxe va caure a l'aigua, el 1997, la urbanització Grand Isles de Wellington estava en construcció i encara no hi residia ningú. Després, el pas de temps va esborrar qualsevol indici del cotxe que hi havia al fons de l'estany. Fins que una imatge presa per satèl·lit l'ha tornat a treure a la superfície.

 

ARXIVAT A:
Google
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut