Els missatges al Twitter d'Esteban González Pons
Els missatges al Twitter d'Esteban González Pons
Múrcia

González Pons es disculpa amb els treballadors de l'ens i Valcárcel pel "malentès" de la televisió de Múrcia

El popular ha demanat disculpes, a través del seu Twitter, per haver anunciat en una entrevista radiofònica que la televisió autonòmica murciana, La 7 Región de Murcia, podria tancar avui o demà per reduir despesa.

RedaccióActualitzat
El vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Estéban González Pons, ha demanat disculpes, a través del seu Twitter, per haver anunciat en una entrevista radiofònica aquest dilluns a la nit que la televisió autonòmica murciana, La 7 Región de Murcia, podria tancar "demà o demà passat" per reduir despesa del govern autonòmic. Ho ha fet en dos missatges. El primer: "Demano disculpes als treballadors de la tele de Múrcia i al president Valcárcel. De la meva entrevista ahir la nit a la Cope". El segon: "Malentès que vull tallar de soca-rel. No tinc més informació sobre aquesta qüestió que la que és pública. Lamento haver provocat confusió aquesta nit".

En l'entrevista, González Pons assegurava que el president de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel, va fer l'anunci del tancament durant la reunió dels dirigents autonòmics del PP amb el president espanyol, Mariano Rajoy. El popular el va posar d'exemple dels esforços que fan les comunitats governades pel Partit Popular per reduir la seva despesa.

La 7 Región de Murcia es va posar en marxa l'any 2006, sota la presidència del mateix Valcárcel, i actualment hi treballen unes 300 persones.
Anar al contingut