Lliga de Campions

Golejada d'escàndol del Marsella, mentre que Bayern i Chelsea ja són a vuitens de la Champions

Bayern de Munic i Chelsea han obtingut el bitllet per als vuitens de la Champions. L'equip de Van Gaal va guanyar a domicili el Cluj, amb un "hat-trick" de Mario Gómez (0-4). Els "blues" van solucionar el matx contra l'Spartak de Moscou a la represa (4-1). Però sens dubte la golejada de la jornada la va protagonitzar el Marsella al camp del Zilina (0-7), amb tres dianes de Gignac. També cal destacar el triomf de la Roma a Basilea (2-3) i la derrota de l'Arsenal davant del Xakhtar Donetsk de Txigrinski (2-1).

Actualitzat
Zilina, 0 - Marsella, 7

Qui vulgui veure gols que miri la Champions. 32 gols en 8 partits. El principal culpable, l'Olympique de Marsella, 0-7 al camp del Zilina eslovac. "Hat-trick" de Gignac, Lucho González va fer dos gols, i Heinze i Remy, un cadascun.

Chelsea, 4 - Spartak, 1

I el Chelsea va golejar l'Spartak de Moscou a la segona part. Anelka va obrir el marcador i Drogba va trasformar una pena màxima que també li havien fet a ell. Els dos últims gols de l'equip anglès van ser obra d'Ivanovic, i entre mig, el de l'Sparta de Moscou, de Bazhenov.

Cluj, 0 - Bayern, 4

Al Cluj-Bayern de Munic un altre "hat-trick", en aquest cas de Mario Gómez. 0-4 del Bayern de Munic a Romania. Müller va ser l'encarregat de tancar el compte golejador davant la passivitat de la defensa romanesa.

Basilea, 2 - Roma, 3

En aquest mateix grup E, victòria de la Roma a Basilea, que arrenca amb una rematada de Menez des de la frontal de l'àrea. Els suïssos van escurçar el desavantatge en la segona meitat, però després de l'1-2, Greco va tornar a posar distàncies i Shaqiri va fer el definitiu 2-3.

Xakhtar, 2 - Arsenal, 1

Remuntada del Xakhtar Donetsk davant de l'Arsenal, que s'havia avançat amb un contracop vertiginós de Walcott. El català Cesc, lesionat, s'havia quedat a Londres. L'exbarcelonista Txigrinski es volia apuntar un gol que es va fer Eastmond en pròpia porteria. I abans del descans, el 2-1 d'Eduardo.
 
Victòries de l'Sporting i de l'Auxerre

El partit més avorrit va ser el Partizan-Sporting de Braga, amb només un gol, a càrrec de Moisés, que va donar la victòria al conjunt portuguès. L'Auxerre va superar l'Ajax, amb dianes de Sammaritano i Langil (2-1).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut