Futbol

Girona, Sant Andreu i Nàstic afronten duels de Copa del Rei aquest cap de setmana

A banda de l'Espanyol, Girona, Sant Andreu i Nàstic tenen aquest cap de setmana compromisos de Copa del Rei. Aquest dissabte a les quatre de la tarda s'enfronten el Sant Andreu i l'Atlètic de Madrid i, a les sis, a Montilivi, Girona-Getafe. Esport3 en farà un seguiment especial. Diumenge es disputarà el Nàstic-València a les cinc de la tarda.

Actualitzat

A banda de l'Espanyol, Girona, Sant Andreu i Nàstic tenen aquest cap de setmana compromisos de Copa del Rei. Aquest dissabte a les quatre de la tarda s'enfronten el Sant Andreu i Atlètic de Madrid  i, a les sis, a Montilivi, Girona-Getafe. Esport3 en farà un seguiment especial. Diumenge es disputarà el Nàstic-València a les cinc de la tarda.

El partit més cridaner, sens dubte, és el que disputarà el Sant Andreu. S'espera que el Narcís Sala estigui ple a vessar i l'afició rebrà els equips amb un mosaic amb 3.000 cartolines vermelles i grogues. El tècnic del Sant Andreu, Patxi Salinas, ha convocat tota la plantilla.

De l'Atlètic de Madrid, actual campió de la Copa, no han viatjat el porter Courtois -lesionat-, Juanfran i Miranda --que tenen descans--, ni el lesionat Gabi Fernández. Sí que han entrat en la convocatòria David Villa i Diego Costa, però sembla que inicialment seuran a la banqueta. També han viatjat Arda Turan i Koke.

El Girona vol omplir Montilivi

A Girona, el club vol que l'afició ompli Montilivi per donar suport a l'equip a aconseguir una gesta a la Copa davant un Primera Divisió com és el Getafe. Els de Ricardo Rodríguez no hi harriben en el seu millor moment, ja que vénen de perdre dimecres al camp del Madrid Castella i fa quatre4 jornades que no guanyen. Al Getafe, Luis García donarà oportunitats a futbolistes menys habituals com Jaime Gavilán i no podrà comptar amb altres com l'argentí Lisandro López, que fins i tot es recupera d'una lesió en un bessó.

El Nàstic vol guanyar el València

A Tarragona també els espera tot un Primera Divisió com és el València. Els grana, desens a la classificació del grup III de la Segona B, també volen protagonitzar una gesta a la competició del KO.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut