L'Ajuntament manté el cartell perquè no indueix "el vot per a cap formació política"

Girona presenta recurs pel llaç groc i diu que "no interfereix en el debat polític"

El consistori decideix mantenir el cartell, fins que la Junta Electoral respongui, perquè "és llibertat d'expressió"

Actualitzat

L'Ajuntament de Girona ha presentat recurs davant la Junta Electoral de zona demanant que es deixi sense efecte l'ordre de despenjar la pancarta en suport dels presos.

A l'escrit, el consistori sosté que el cartell s'emmarca dins la "llibertat d'expressió" i que en cap cas indueix "el vot per a cap formació política".

El consistori sosté que la pancarta no "interfereix" en el període electoral, sinó que allò que fa és "demanar l'alliberament dels qui van complir amb el mandat democràtic".

Per això, l'Ajuntament de Girona considera que la Junta Electoral de zona s'ha "extralimitat" en ordenar que es despengi el cartell de la façana del consistori.

L'equip de govern esperarà ara a rebre resposta abans que res i mentrestant mantindrà el cartell penjat als balcons..

 

 

Aquest dijous expirava el termini de 48 hores que li va donar la Junta Electoral de zona perquè despengés la pancarta, però l'equip de govern ha decidit recórrer la decisió.

Poc abans de les tres de la tarda, l'Ajuntament ha presentat un recurs davant la Junta Electoral. A l'escrit, demana que es deixi sense efecte l'acord que l'obliga a treure la pancarta.

 

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut