Girona

Girona, preparada per acollir a partir d'avui el rodatge de "Joc de trons"

La pujada de Sant Domènec i la de Sant Fèlix i els Banys Àrabs ja s'han adaptat a l'escenografia de la popular sèrie nord-americana

RedaccióActualitzat

Després de tres setmanes de preparatius, dijous començarà al barri vell de Girona el rodatge de la sèrie de televisió nord-americana "Joc de trons". Han tancat algunes zones monumentals i també hauran de fer el mateix diversos establiments del barri vell.

Els propietaris diuen que ja hi estan acostumats per altres pel·lícules, i que, més que els diners, ho fan per viure una nova experiència i per la repercussió turística que la sèrie pot tenir per a la ciutat.

A la pujada de Sant Domènec hi han eliminat tots els elements moderns. Hi han posat saques, cistells, tendals i decoració que recorda un mercat medieval. Però aquí hi ha una fusteria i un bar restaurant. Hauran de tancar divendres i dissabte.

No gaire lluny, l'únic bar que hi ha al peu de les escales de la catedral també haurà de tancar uns dies: dissabte, dilluns i dimarts. 
 
A prop, als Banys Àrabs s'hi rodaran unes quantes escenes. A l'exterior hi han posat decorats i el monument no es podrà visitar. També la pujada de Sant Fèlix tanca aquest dijous, i de dissabte a dilluns.

El rodatge dels episodis de la sisena temporada de "Joc de trons" es prolongarà a Girona dues setmanes. 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut